La la land*

You'll be mine forever and almost always* (:

Friss topikok

  • Dorka73: @ludmilla :): hát erre nincs más szó, énis! :) imádtam! :) sógornőők <3 :DD (2010.04.12. 21:14) Sötét van akkor amikor vége van..
  • Dorka73: tudod, elmennék, de előtte még meg kell szeretnem :DD (2009.10.11. 11:15) *.*

If we ever meet again..*

2010.02.10. 21:51 | Dorka73 | Szólj hozzá!

Most azért írok még egy bejegyzést mert az előző túlszép ahhoz h ilyennel beszennyezzem..... :D

Hátszóval. Jóérzés. Jó érzés h mesélhetsz róla és nem érdekel. Nem zavar ha próbálod húzni az agyam. Még jó is. Élvezem, mert nem zavar, nem jelent semmit, és jó viccelődni vele. Jajjdesajnállakamúúúgy... De kibíírod :P :DD Tudod így legalább nem rontja el idő előtt a kapcsolatot mert túl korai.... :DD És igen. Milyen jó h a miénken amúgy sem volt mit elrontani.. :D Aztán kérdezheted nyugodtan poénból h mit csinálok szombaton. Nem húzol már fel. Nem vágyom már úgy rád. És baromi vicces, és baromi jó érzés hogy tudom h vissza fogsz találni hozzám.. Ebben baromi biztos vagyok. Túlságosan élvezted azt a 2 hónapot. Hááh. You're gonna miss me when I'm gone. Legalábbis pár dolgot velem kapcsolatban biztosan .. Főleg amíg ő az.. :P :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dorka73.blog.hu/api/trackback/id/tr41747859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása