La la land*

You'll be mine forever and almost always* (:

Friss topikok

  • Dorka73: @ludmilla :): hát erre nincs más szó, énis! :) imádtam! :) sógornőők <3 :DD (2010.04.12. 21:14) Sötét van akkor amikor vége van..
  • Dorka73: tudod, elmennék, de előtte még meg kell szeretnem :DD (2009.10.11. 11:15) *.*

.feelings.

2010.02.26. 19:13 | Dorka73 | Szólj hozzá!

Az van h megint fura érzéseim meg gondolataim vannak. Csak tudnám miért .. Van az az érzés, amikor úgy érzi az ember h semmi sem olyan mint amilyennek lennie kéne. Meg az amikor érzed h valami nincs rendben, de nem tudsz rájönni h mi az pontosan. És így tenni sem tudsz ellene. És van az az érzés, amikor tudod hogy valami nem  helyes, és ennek ellenére a legtöbb örömöt ez okozza. És van az az érzés, amikor mindenáron meg akarsz kapni vmit. És amikor mindenáron azt akarod h bebizonyosodjon az amit gondolsz. És amikor végre ez történik, boldog vagy. Legalábbis boldog vagy másnap suliba menet, talán még utána is picit. De aztán rájössz h nem sok minden változott, valami még így is el van cseszve, és hallgatod a Better in time-ot, és emlékezel, és nem tudod eldönteni h mi hiányzik. Vagy ki. Vagy hiányzik-e egyáltalán bármi is. És van az a furcsa érzés is, amikor egyik nap még repkedsz kb, és aztán amikor egy hét múlva nem tudsz senkiről semmit, akkor néha azt érzed mintha az egész csak egy álom lenne. És amikor nyugtalanít h valaki akit szeretsz, nincs jól. És amikor tehetetlennek érzed magad, mert nem tehetsz semmit. Annyira semmit, h még csak nem is tudhatsz semmit arról h hogy érzi magát. És ez az érzés megőrjít.

A bejegyzés trackback címe:

https://dorka73.blog.hu/api/trackback/id/tr341793011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása